Sign in to follow this  
Followers 0
Zapperlink

Its back again....

35 posts in this topic

Just noticed this. The BBS should be up... I connect to it daily. If you still have problems or anyone else is.. PLEASE let me know.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just noticed this. The BBS should be up... I connect to it daily. If you still have problems or anyone else is.. PLEASE let me know.

I can ping the IP, but can't connect.

PF

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
when i try to telnet to it, it says connection refused :unsure:

same here..... ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

not to just post, but yeah, it isn't working. Are you still working on it Zapp? :huh:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah it turns out that it was in a hang on 4/5 nodes... so only one node worked... mine... Ill reset it when I can access the computer today.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey zapper its still not letting me connect. ;)

Just lettin you know.. :wacko:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can try now.. I rebooted the system... just for best measures.. let me know if there continues to be a issue.

telnet galaxyport.net 3000

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

still not working... :(

<Edit>

Its Working! :)

</Edit>

Edited by Cr45 Du57
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0