feeble

NFS

3 posts in this topic

hay

now i think i have quiite a good knowledge base of NFS and after re-installing both my server box and my main comp just with slack 10.0,

did all my normal setup of samba etc.. but when i get round to nfs something has gone wrong somewere and when i go to mount i get "mount: RPC: program not registed"

all there services are running and theres not problems at boot time, all the correct files are setup etc/exports , host.deny, hosts.allow

i really have no i dea what i have missed

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah i checked out portmap theres no proplem there it loads fine and all i have in my /var/log/messages

UNKNOWN-ERROR

Feb 20 05:35:51 heidi in.identd[5920]: reply to 192.168.0.11: 43760 , 21 : ERROR: UNKNOWN-ERROR

Feb 20 05:35:56 heidi in.identd[5921]: reply to 192.168.0.11: 43769 , 21 : ERROR: UNKNOWN-ERROR

Feb 20 05:36:01 heidi in.identd[5923]: reply to 192.168.0.11: 43774 , 21 : ERROR: UNKNOWN-ERROR

Feb 20 05:36:06 heidi in.identd[5924]: reply to 192.168.0.11: 43783 , 21 : ERROR: UNKNOWN-ERROR

Feb 20 05:36:11 heidi in.identd[5926]: reply to 192.168.0.11: 43787 , 21 : ERROR: UNKNOWN-ERROR

Feb 20 05:36:16 heidi in.identd[5927]: reply to 192.168.0.11: 43796 , 21 : ERROR: UNKNOWN-ERROR[

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now