Jump to content


Photo
- - - - -

fluxbox/text install os for old lappy


  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#41 phasma

phasma

    Hakker addict

  • Members
  • 527 posts
  • Country:
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 29 March 2009 - 07:36 PM

i did a sudo apt get updates but still turns the screen off, idk


Well that shows some type of hardware or low-level OS problem, which is out of my reach.


im guessing its the new kernel as the new gentoo/ubuntu doesnt work either, and dsl is just debian with older kernel, but cannont confirm such as i cant find an older version of debian to try as the mirrors just have the new lenny and if i click projects i can see the older ones but all their just like 1kb files that say a random number not an iso.. but now im poed lols already bought a wifi card for it off new egg got a full duplex netgear 108mbps rangemax wifi card for like $8 just poed cant use it for anything


What version of debian do you want?

pretty much any one that doesnt have errors and is pre 500 so anything like 300-400


4 Etch is what I use and it works fantastically!

#42 dinscurge

dinscurge

    "I Hack, therefore, I am"

  • Members
  • 937 posts
  • Country:
  • Gender:Male
  • Location:the bunker

Posted 29 March 2009 - 09:20 PM

edit: found a mirror but all i got was a contents file?

Edited by dinscurge, 30 March 2009 - 05:57 AM.


#43 phasma

phasma

    Hakker addict

  • Members
  • 527 posts
  • Country:
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 30 March 2009 - 08:07 PM

edit: found a mirror but all i got was a contents file?


What do you mean the "content" of the files?

#44 dinscurge

dinscurge

    "I Hack, therefore, I am"

  • Members
  • 937 posts
  • Country:
  • Gender:Male
  • Location:the bunker

Posted 31 March 2009 - 02:31 AM

edit: found a mirror but all i got was a contents file?


What do you mean the "content" of the files?

it didnt give an iso just a folder: "etch contents" i finally found the iso. but still not working right just have to change settings for xorg.conf

#45 phasma

phasma

    Hakker addict

  • Members
  • 527 posts
  • Country:
  • Gender:Male
  • Location:Pennsylvania

Posted 31 March 2009 - 02:02 PM

edit: found a mirror but all i got was a contents file?


What do you mean the "content" of the files?

it didnt give an iso just a folder: "etch contents" i finally found the iso. but still not working right just have to change settings for xorg.conf


That cant be, I am currently using etch right now and just had fluxbox on here like a week or two ago.

#46 dinscurge

dinscurge

    "I Hack, therefore, I am"

  • Members
  • 937 posts
  • Country:
  • Gender:Male
  • Location:the bunker

Posted 01 April 2009 - 08:30 PM

edit: found a mirror but all i got was a contents file?


What do you mean the "content" of the files?

it didnt give an iso just a folder: "etch contents" i finally found the iso. but still not working right just have to change settings for xorg.conf


That cant be, I am currently using etch right now and just had fluxbox on here like a week or two ago.


have to wrok on it again, think i forgot to uninstall gnome so not sure if worked or not :D




BinRev is hosted by the great people at Lunarpages!