Jump to content


Photo
- - - - -

War Dialer


  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1 Y0ungBra1n

Y0ungBra1n

    The floor is made of lava!

  • Agents of the Revolution
  • 1,239 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sal Tlay Ka Siti

Posted 01 July 2003 - 06:42 PM

Anyone know links to get a war dialer???

#2 dual

dual

    BinRev veteran

  • Agents of the Revolution
  • 1,196 posts
  • Gender:Male

Posted 01 July 2003 - 07:36 PM

http://www.google.co...G=Google Search

#3 Y0ungBra1n

Y0ungBra1n

    The floor is made of lava!

  • Agents of the Revolution
  • 1,239 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sal Tlay Ka Siti

Posted 01 July 2003 - 10:02 PM

Thanks Dual...

#4 sw1gger

sw1gger

    H4x0r

  • Members
  • 31 posts

Posted 01 July 2003 - 10:45 PM

www.phreakmonkey.com had some information on how to make a piece of hardware that wardialed... seems to be shut down now though. I'm sure you can e-mail the owner to send the information though. Hope that helps...

#5 ragweed

ragweed

    SUPR3M3 31337 Mack Daddy P1MP

  • Members
  • 484 posts

Posted 02 July 2003 - 11:33 PM

me personally i like phonetag.it can be found at the first link on the page dual gave you

#6 Y0ungBra1n

Y0ungBra1n

    The floor is made of lava!

  • Agents of the Revolution
  • 1,239 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sal Tlay Ka Siti

Posted 04 July 2003 - 09:51 PM

k, but does the prog tell you if what you dialed is a Telepone, Modem, Busy or whatnot?

#7 kid_e

kid_e

    elite

  • Members
  • 100 posts

Posted 05 July 2003 - 12:32 AM

Has anyone used one of these lately?




When the phone company calls you, it's never to talk about the weather.

#8 ragweed

ragweed

    SUPR3M3 31337 Mack Daddy P1MP

  • Members
  • 484 posts

Posted 05 July 2003 - 01:21 AM

k, but does the prog tell you if what you dialed is a Telepone, Modem, Busy or whatnot?

yes it does tell you and it comes with a variety of options like times to start scanning, times to stop, weter or not to mute the modem. lots of good stuff

and kide i used telephony about 2 days ago although i only scanned about 600 numbers total

#9 phreakblaze

phreakblaze

    ...and would you belive they let me play with 30TB!!!

  • Members
  • 1,670 posts

Posted 05 July 2003 - 10:34 AM

when doing a scan and stuff, at what point would you get in trouble, 500 calls in one hour, or something. I just a little unsure about scanning, cause if i get in the smallest trouble, i'll never see you all again, cause my dad will find out this is where i'm on the computer, all my privacy will be shoot. plus, i don't like getting in trouble. :unsure: :help: k thanks

#10 Y0ungBra1n

Y0ungBra1n

    The floor is made of lava!

  • Agents of the Revolution
  • 1,239 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sal Tlay Ka Siti

Posted 05 July 2003 - 10:47 AM

Could you like hook up a beige box to your neighbors house at night, and beige box off their line? Also, I got the prg Ragweed, but I have no idea how to use it!!! I can open it, but don't know how to use it. :cry: :help:

#11 Y0ungBra1n

Y0ungBra1n

    The floor is made of lava!

  • Agents of the Revolution
  • 1,239 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sal Tlay Ka Siti

Posted 05 July 2003 - 10:48 AM

Sorry, what I meant in my last post was: Could you like hook up a beige box to your neighbors house at night, and [scan] off their line? Also, I got the prg Ragweed, but I have no idea how to use it!!! I can open it, but don't know how to use it. :cry: :help:

#12 phreakblaze

phreakblaze

    ...and would you belive they let me play with 30TB!!!

  • Members
  • 1,670 posts

Posted 05 July 2003 - 01:51 PM

are going to scan from your house line???

#13 Y0ungBra1n

Y0ungBra1n

    The floor is made of lava!

  • Agents of the Revolution
  • 1,239 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sal Tlay Ka Siti

Posted 05 July 2003 - 06:36 PM

No, considering if I get in trouble with the fone line again, my dad will shoot me with a 12 gauge shotgun... J\K

#14 phreakblaze

phreakblaze

    ...and would you belive they let me play with 30TB!!!

  • Members
  • 1,670 posts

Posted 05 July 2003 - 06:44 PM

so, then waht you pluging into. huh?

#15 Y0ungBra1n

Y0ungBra1n

    The floor is made of lava!

  • Agents of the Revolution
  • 1,239 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sal Tlay Ka Siti

Posted 05 July 2003 - 06:47 PM

I would connect a beige box to my neighbors line, and run it in through the window, connect it to the computer and dial away. I was asking if this would work...

#16 phreakblaze

phreakblaze

    ...and would you belive they let me play with 30TB!!!

  • Members
  • 1,670 posts

Posted 05 July 2003 - 06:54 PM

depends how much cable you have, and where there tni is on the side of there house.

#17 Y0ungBra1n

Y0ungBra1n

    The floor is made of lava!

  • Agents of the Revolution
  • 1,239 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sal Tlay Ka Siti

Posted 05 July 2003 - 07:31 PM

Both are not an issue, since i picked up a brand new spool of wire out of a can and their TNI is like only 10 ft away from my computer.

#18 phreakblaze

phreakblaze

    ...and would you belive they let me play with 30TB!!!

  • Members
  • 1,670 posts

Posted 05 July 2003 - 07:48 PM

i would do it but, oh wait, found my spool.

#19 Y0ungBra1n

Y0ungBra1n

    The floor is made of lava!

  • Agents of the Revolution
  • 1,239 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sal Tlay Ka Siti

Posted 05 July 2003 - 09:24 PM

That works...

#20 phreakblaze

phreakblaze

    ...and would you belive they let me play with 30TB!!!

  • Members
  • 1,670 posts

Posted 06 July 2003 - 07:05 AM

not only does it work but, oh wait, its not long enough. I used too much. Holly crap monkeys!!! :angry: :pissed: :pissleft:




BinRev is hosted by the great people at Lunarpages!